Khamis, 28 Julai 2011

bila angin monsun melanda

bila angin ni melanda, mulalah nak sakit hati+jiwa+raga. huh. memang aku benci angin monsun ni bila dia melanda. sangat terseksa, membazir airmata. kecewa toksah dok ckp. memang semua lagu-lagu sedih korea bila dengar tyme mcm ni habis feel ah! ingin hati tunjuk perasaan tak mau contact si kumbang ladybird, tapi...err.rindulah. *gediks gegeh jap. ish, ni yang tak suka ni. senang beno nak sejuk aih hati ni.
awak, saya nak ni sbg ganti pujuk saya.




















mesti awak taknak kasik kan. sebab bear tak elok buat sebagai hiasan kan? takpela wak. dapat tgk gambar ni pun jadik lah. *ayat sadis.haha. btw, cuaca angin monsun+kilat sabung menyabung td dah jadi cerah dengan sinaran matahari yg memancar. *aauch! panas pulak. haha.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan